Epileren met touw

Epileren met touw is een eeuwen oude techniek. Deze traditionele ontharingsmethode kent zijn oorsprong uit het Midden-Oosten en bestaat al sinds de tijd van Cleopatra.

Saly van Saly’s Salon komt zelf uit het Midden-Oosten en is hier bij ons de vakvrouw van het epileren met touw.

Je wenkbrauwen worden perfect gestyeld! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd volgens de traditionele ontharingsmethode met touw, geheel aangepast aan uw specifieke gezichtsvorm, uitdrukking en wensen. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig. Daarnaast is een goed onthaard gezicht, met name de bovenlip en kaaklijn, ook belangrijk voor je make-up. Dit alles in zijn geheel geeft een frisser en schoner aanzien.

Door te epileren met touw blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid en omdat je de huid niet met je vingers aanraakt, is het een erg hygiënische manier om van ongewenst haar af te komen.

Een ander groot voordeel is dat je hele strakke lijnen kunt epileren en dat je dit niet haartje voor haartje hoeft te doen. En je dons haartjes? Nadat het geëpileerd is met het touw, is er geen enkel dons haartje meer te bekennen.

Nu beschikbaar bij Saly’s Salon in Horst!

epilerenmettouw